Gildia
Moderator
Witam, tu proszę wpisywać chęć udziału w rozwoju naszej szkólki ,lub inne propozycje jej dotyczące .Pozdrawiam.
Mogę się zająć organizacją szkółki:) Na czas mojej nieobecności Kathi przejmie stery! Kasiu co Ty na to??
Jeśli są chętni pomóc mi w początkowym rozwoju gildii proszę piszcie tutaj lub do mnie przez kuriera! Oczywiście po pewnym czasie oddam stery innemu piratowi i wrócę do SP!
Wczoraj powstała nasza Akademia, w której będziecie mogli podnosić swoje umiejętności i zdobywać doświadczenie:). Poniżej załączam link
http://korsarze.wp.pl/index.php?ac=show … lanid=665.
Proszę o składanie podań
Pozdrawiam
Nasza akademia ma już 6 członków swojej załogi Miło byłoby gdyby ktoś od nas (np Griver lub Wiech) zechciał pomóc nowym w rozwoju i poprowadzeniu Akademii... Myślę, że jako zaufani członkowie naszej Gildii mogliby wspomóc Kati i Lorda Szczurka swoimi pomysłami i spostrzeżeniami, jak również doświadczeniem
jednocześnie zajmując zaszczytne stanowisko Zastępcy Przywódcy (Kapitana) Akademii
Bardzo proszę o wasze opinie i propozycje w tym temacie.
Pozdrawiam
Moderator
Witam.Była prośba ze strony naszej akademi o założenie im forum.Ja nie wiem jak to zrobić może ktoś im pomoże jak chcą mieć swoje to niech mają ,tak myślę przynajmniej chociaż wolał bym ,żeby byli tu z nami na forum.
Moderator
O i super
Nowy
Ja podsunołem ten wlasnie pomysł bo beznadzijnie by byłe je mic oddzielnie:)
Cieszę się, że Akademia będzie miała razem z nami forum:) Szkoda tylko, że nie mogę codziennie być online gdyż studia nie pozwalają, ale jak widzę Kasia znakomicie sobie radzi pod moją nieobecność